Akupunktur

Akupunktur bygger på princippet om at genetablere kroppens sunde energibalance. Du skal vælge akupunkturbehandling, hvis du ønsker at øge dit generelle velbefindende eller ønsker af få ydet behandling i forhold til eventuelle gener eller sygdomme i kroppen. For at mindske chancen for mulige sygdomme bør vores kroppe være i konstant balance – både fysisk og psykisk. Traditionelt kinesisk medicin ligger til grund for akupunktur og er et sundhedssystem, som bygger på en detaljeret forståelse af sammenhængen mellem krop, sind og sjæl.

Det er en forkert holdning at betragte akupunktur og akupressur som en sidste udvej, da behandlingsformerne faktisk kan afhjælpe akutte sygdomme og tilmed virke forebyggende imod livsstilssygdomme såvel som kroniske lidelser (smerter, etc.) Akupunktur bruges desuden som understøttende behandling til vestlige behandlingsmetoder, hvor det bl.a. fremmer healing, mindsker smerter og bivirkninger efter operationelle indgreb og kemoterapi, strålebehandling samt andre former for behandlinger, som stresser kroppen.

FØRSTE MØDE MED AKUPUNKTØREN

Såfremt der er et behov, optager akupunktøren ved første møde/behandling en omfattende journal om din tidligere samt nuværende helbredssituation, hvor bl.a. tunge- og pulsdiagnose indgår. Det er vigtigt, at du oplyser akupunktøren om, hvilke former for behandling du eventuelt allerede modtager. Ud fra journalen laves en diagnosticering på de ubalancemønstrer, som er årsag til det problem, du søger hjælp til, og en egentlig behandlingsplan igangsættes. For at kunne følge den udvikling, som du gennemgår, vil hver efterfølgende behandling begynde med en opfølgning på den foregående behandling.

PRISGRUPPE OG VARIGHED

Diagnosticering samt behandling: varighed ca. 90 minutter - prisgruppe F (kr. 750,-)
Ren diagnosticering: varighed ca. 45 minutter – prisgruppe B (kr. 350,-)
Ren behandling: varighed ca. 45 minutter – prisgruppe C (kr. 500,-)

Udskriv E-mail