Bornefelt Centeret er en dansk, familieejet virksomhed, som siden begyndelsen af 2010 har beskæftiget sig med massage og terapi. Vores mål har været at etablere en levende og alsidig virksomhed med en bred vifte af behandlinger og med flere, forskellige behandlere beskæftiget. Med en rummelig behandlingsvifte er intentionen at skabe målrettede og helhedsorienterede behandlingsforløb for vores klienter, hvor det vil være muligt at arbejde med både det fysiske og psykiske.

Hvorfor laver vi det, vi gør?

At investere i sig selv og i et godt helbred, mener vi, bør være den største bedrift i ethvert menneskes liv, og netop den tankegang er, hvad vores drivkraft og lyst til at gøre det, vi gør, udspringer af.

Vi ønsker at hjælpe de mennesker, som måtte have fysiske såvel som psykiske gener, samt de mennesker som grundet manglende ressourcer i det etablerede system ikke bliver taget tilstrækkeligt hånd om. Vi ser en velfungerende hverdag udspringe af ikke alene et fokus på symptombehandling men også på den egentlige årsag til de tilbagevendende problemer, som klienterne måtte have.

Udskriv E-mail